vineri, 22 aprilie 2016

Povestea Unicornului Curcubeu

"Unicornul Curcubeu" - desenul Biancai
Totul a inceput in iulie 2015 atunci cand Revista Atelierul lanseaza Concursul "Deseneaza jucaria". Mi s-a parut o idee ingenioasa, magica, sa vezi cum desenul tau prinde viata si se transforma in jucarie. Am raspuns provocarii si am asteptat cu nerabdare anuntarea castigatorilor. Si...surpriza :) ... desenul Biancai a incantat privirile juratilor si iarasi ne-am pus pe asteptat :). Desenul urma sa devina unul palpabil, numai bun de smotocit :) 



Cea care a contribuit la marea transformare a Unicornului Curcubeu a fost Zana Rux, o gasiti pe taramul Copilarim. 
Astazi in Revista  Atelierul apare Tutorialul in care Rux ne descrie pas cu pas modul prin care Unicornul a prins viata in mainile ei, trecand de la etapa de schita la cea de jucarie 3D.


Nu ezitati sa o cautati pe Zana noastra Carpace, care va poate ajuta cu drag si daruire sa creati lucruri placute la atins,  pornind de la niste schite.


A fost o adevarata surpriza, atunci cand am desfacut coletul in care stiam ca se afla Unicornul. Era asemeni unui trofeu. Gratios si magic, ambalat cu grija intr-o cutie transparenta, Unicornul Curcubeu  avea imprimat pe o latura a cutiei, desenul cu descrierea jucariei. Mi s-a parut genial. 

Este una dintre jucariile noastre de suflet!
 Multumim Rux!


2 comentarii:

  1. Weeee :D!!
    Sunteti tare dragute :*! Va pup si ma bucur ca Unicornul Curcubeu este la voi, iubit si rasfatat :P.

    RăspundețiȘtergere