duminică, 23 aprilie 2017

Copilarim "Bucurii de Martie" 22-30 martie 2017

Un proiect tare fain pe Copilarim. La fiecare sfarsit de luna suntem invitati sa povestim despre bucuriile facute sau primite in luna respectiva. Suntem resplatiti cu cate o mica "Bucurie" si noi am putea la randul nostru sa contribuim la aceasta...Intr-un cuvant sa impratim bucurii!!!

M-am tot gandit sa ii fac Ruxandrei o surpriza, chiar de ziua ei :) Nu i-am spus nimic, o stiam "prinsa" cu proiecte, cu micul N. , cu cate si mai cate, dar imi doream din tot sufletul sa reusesc sa ii aduc o bucurie din partea mea, si in special marca Matrioshka Handmade si Magic Activity

Am facut o legatura cu ceea ce inseamna Rux si culorile ei preferate ( verde si galben), dar si proiectele la care ne Provoaca de zor :) Imi place sa creez ceva personalizat, unic, si cred ca tot ce am creat pana acum a si conturat acest lucru. In mini colectia mea exista doar unicate si nu cred ca e cazul sa pot reproduce vreo lucrare. Cu siguranta as mai adauga elemente in plus sau as schimba ceva!
Sa revenim insa la Bucurie :) 

Rux a primit o cutiuta din lemn, pictata in verde si pirogravata cu Zana Verde Fluture :). Alaturi de ea am atasat o felicitare cu ganduri bune si sincere!
 
Am primit confirmarea ca Surpriza mi-a reusit si in acelasi timp am primit si eu o Bucurie din partea ei, prin faptul ca mi-a multumit pentru aceasta prietenie la distanta. Apropo, noi doua nu ne-am intalnit niciodata real :P Imi si imaginez cum am sta la povesti :D

Daca doriti sa povestiti despre Bucuriile primite sau oferite in luna Martie 2017, Rux va invita sa postati aici articolul vostru ;)


Un comentariu:

  1. O Doamne cred ca am sta la povesti si creat 3 zile si trei nopti (pana ne razbeste foamea :P). Hehehe.
    Iti MULTUMESC mult <3. Pentru tot :).
    :*

    RăspundețiȘtergere