miercuri, 21 iunie 2017

Intalnirea creatorilor din Casuta cu Handmade

Pasionata de handmade, am avut ocazia sa gasesc grupuri destinate persoanelor ce impart aceeasi pasiune. Insa, le-as fi putut numi "incomplete si seci", pentru ca semanau a grupuri publicitare "vand/cumpar". 


Dar, iata ca a aparut un grup deosebit de celelalte Casuta cu Handmade. Este un grup destinat vanzarilor de produse handmade, diferit prin faptul ca aici creatorii isi expun, vand produsele, dar in acelasi timp impartasesc din experienta lor si mereu vin cu un sfat pentru ceilalti. Cumparatorii, iubitori de frumos, pot gasi produse personalizate, doar printr-o simpla postare. 
Este un grup activ si antrenant, zilnic propune membrilor provocari care sa ii ajute atat pe vanzatori pentru vanzare si promovare, dar si pe cumparatori, sugerandu-le tot felul de idei in procurarea unui produs handmade. 
Apropo de "Provocari", una din ele a fost Intalnirea creatorilor handmade din grup. 
Deoarece in grup avem membri din toata tara, una din intalniri a avut loc la Bucuresti si puteti citi articolul pe blogul  ADN de Femeie, iar in Cluj cu cateva poze surprinse pe pagina uneia dintre participante, aici.
Vor urma si alte intalniri de care de altfel ne vom bucura. Se leaga prietenii si colaborari frumoase!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu