duminică, 6 octombrie 2019

La povesti cu Ciresica

Dragilor!

⭐Voua va plac povestile? Astazi am sa incep cu prima poveste, dintr-o serie de mai multe, caci am parte de creatori minunati ce au raspuns la provocarea lansata 👉 aici ;)


Povestea incepe cu "A fost odata...a fost odata ca niciodata o fata minunata cu numele Mădălina Mihaela Brebenel.
Ea locuia intr-o lume de basm, in Lumea Otiliei. Acolo toate prietenele ei erau papusi😍👧. Papusile prindeau viata din mainile Madalinei, pentru ca le crea cu multa maiestrie, rabdare, indemanare, pasiune si dragoste!
Intr-o zi, Ciresica 🍒 una dintre papusi, cea mai dulce dintre toate, a ajuns in gradinita cu ajutorul doamnei educatoare!
Aici se desfasura proiectul "La revedere Vara, Bun venit Toamna"🍓🍂


Astfel, copiii, mai mari, mai mici, fetite si baieti, toti deopotriva au stat la povesti cu Zana Ciresica🍒. Aceasta era foarte curioasa sa afle cu ce amintiri pleaca copiii din aceasta vara?


Pe langa faptul ca prichindeii au impartasit impresii si emotii, am sa va spun cu tarie ca emotiile au fost mult mai profunde cu cat "papusa minune" i-a impresionat in mod deosebit! Copiii nu mint, ei sunt cei mai buni critici! Asa se face ca Ciresica noastra a fost studiata din cap pana in picioare! 😊
"Doamna, de unde a venit Ciresica?"
"Doamna, unde ai gasit-o?"
"Ce rochie deosebita are!"
"Imi place pelerina ei!"
"Se scoate rochia si papucii, dar bascuta?" - regula generala la copii sa dezbrace papusile😁
"Are un par atat de frumos, cine i-a facut buclele?"
Intrebarile pareau sa nu aiba sfarsit si sincer va spun, cea mai in masura sa le raspunda la toate era Madalina :)

Asadar, dragi parinti si cadre didactice, cu toata dragostea pentru frumos o recomand pe Madalina. Creaza din suflet pentru suflete!
Nu conteaza ca ai lasat in urma copilaria, odata ce tii in mana o minunatie creata de Mădă simti ca te intorci la varsta cand mai credeai in printi si printese 😍
Activitatile sunt mult mai interactive apeland la artizanii din grupul Casuta cu Handmade , care pun suflet in ceea ce fac.
Pozele vorbesc de la sine, pe fetele copiilor cititi daca le-a placut Ciresica sau ba 😍


Mentionez ca Madalina este artizanul Best Quality al grupului Casuta cu Handmade, este recomandata pentru promptitudine, calitate si buna colaborare de catre echipa de administratori. O gasiti si pe pagina de promovare a Casutei.
Iar povestea noastra nu se incheie aici...cu siguranta minunata colectie o sa-si gaseasca o casuta si un copil care sa iubeasca fiecare papusica in parte! Pe Ciresica am adoptat-o noi, cei de la Centrul Educational Diana!😊

😍Pe curand...cu noi aventuri si povesti, activitati si jocuri pentru copii!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu