joi, 24 octombrie 2019

Flori nemuritoare

🙋‍♀️Va salut dragi prieteni!🙋‍♀️
Astazi in atelierul de creatie pentru pitici "au rasarit" aranjamente florale nemuritoare😍🌹 create de manute de copii, cu atata dragoste si bucurie!


Pentru realizarea lor am avut nevoie de:
📍Cutii din carton cu imprimeu, in forma cilindrica sau in forma de inima (ramane la alegerea fiecaruia ce fel de cutie alege, ca dimensiune si model)
📍Panglica de diverse culori
📍Forme polistiren, pentru fixarea florilor
📍Trandafiri de sapun
📍Licheni
📍Pistol cu silicon



Nu a fost o activitate complicata de pus in practica. Din contra, prichindeii au fost extrem de incantati sa admire, sa miroase parfumul florilor. 


🌹Au aflat ca florile de sapun sunt parfumate si nu se ofilesc niciodata!
🌹Florile din sapun rezista toata viata!
🌹Au un miros placut!
🌹Sunt placute la atingere!




Au fost entuziasmati sa se "joace" cu lichenii stabilizati si sa le simta textura. Totodata au aflat ca:
🌿Lichenii nu necesita lumina naturala directa, udare sau tundere.
🌿Sunt rezistenti la schimbari de temperatura si insecte.
🌿Trebuie feriti insa de temperaturi ridicate sau de lumina lampilor cu halogen, factori care pot duce la uscarea prematura a plantelor.
🌿Lichenii sunt un produs natural, care nu emana dioxid de carbon sau substante toxice si care nu contin alergeni sau substante iritante.
🌿Sunt un bun indicator al umiditatii unui spatiu.


🌹🌿Cine sta in spatele acestei tematici, va intrebati? Poarta nume de floare :) si se numeste Potra Florentina, o iubitoare de flori si de frumos! Pentru ca a fost atat de draguta sa ne puna la dispozitie materia prima pentru realizarea acestui atelier, noi copilasii, ii transmitem mii de multumiri!
Am reusit impreuna sa surprindem placut parintii, sa le aducem in dar flori si dragostea noastra inocenta de copil😍



🌹🌿Si din mainile Florentinei ies asemenea creatii florale, realizate cu bun gust, adunate toate in aranjamente ce pot fi oferite la diverse ocazii. Ii puteti admira activitatea pe pagina👉


🌹🌿Pe langa faptul ca Florentina ne ajuta cu flori deosebite, parfumate si rezistente in timp, ne ofera in acelasi timp calitate, promptitudine, o buna comunicare, astfel incat aranjamentul solicitat sa se muleze perfect ocaziei pentru care il pregatim.
🌹🌿Florentina face parte din categoria "Recomandari si Colaborari serioase ale grupului Casuta cu Handmade". Primind din partea echipei stampila "Best Quality", fapt care certifica promptitudinea, calitatea produselor si colaborarea cu succes.
🌹🌿Mai multe despre pasiunea Florentinei aflati citind-o aici.

🌹Oferiti flori, flori nemuritoare!!!


Iar noi, ne continuam aventura creativa impreuna cu copiii si artizanii care ne sunt alaturi😍🤗

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu