marți, 27 decembrie 2016

Copilarim "Bucurii de Decembrie" 11-30 decembrie 2016

Ultima luna din acest an cand mai putem sa primim sau sa impartim bucurii :) Copilarim ne invita sa o facem si sa ne si inscriem bucuriile, iar in dar castigatorul (prin tragere la sorti) va primi o decoratiune - coronita :)
Eu am avut parte de bucurii si am si impartit bucurii in stanga si in dreapta :), insa dintre toate am ales sa va vorbesc despre Vulpita pirogravata :)
Pentru cine este destinata aceasta vulpita? Pentru micutul N. un mic nazdravan ce a facut o pasiune (prin intermediul parintilor si a matusei :P) pentru Vulpite. Asa cum Copilarim nu a reusit timp de un an!!!, da, timp de un An :) ( acum cred ca ma bombane ca spun din casa :P ) sa se decida asupra modelului ce urma sa fie pirogravat, inspiratia mi-a venit in momentul in care m-am decis sa ma apuc de lucrat asupra lucrarilor pentru Targul de Craciun. Mi s-a reactulizat toata inspiratia de detectiv :P, mi-am amintit ca N. are tapetul in camera cu vulpite, ca matusa i-a crosetat o minunata caciulita cu acelasi personaj...deci, era cazul sa intregesc colectia si sa-i fac o bucurie matusicii in primul rand :P.
Ma bucur si eu ca am reusit sa fac o bucurie, dar si ca am lucrat la aceste detalii minuscule, care fac dintr-o palma de lemn, o imagine minunata :)2 comentarii:

 1. Stii ca era o rubrica "Miercurea fara cuvinte" - asa si eu acum.
  Ai dreptate - chiar nu reuseam sa gasesc desenul. Vulpita asta minunata este perfecta!! Eu cel putin ma tot uit la detalii si ma minunez de fiecare data. <3
  Este cea mai frumoasa vulpita din lume si cea mai frumoasa amintire alaturi de care va creste mare si apoi vor urma si alti mici ochisori sa o descopere, alte mici manute sa o mangaie. Un izvor nesecat de bucurie :P "scris" cu pirograful, pe o bucatica insufletita de lemn :).
  Multumim!! :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum eu sunt fara cuvinte :)
   Dar pot sa zic ca ma bucur tare!!!

   Ștergere